Kotisivujen teko

26.01.2020

Päätin aloittaa oman kotisivun tekemisen marras-joulukuun vaihteessa 2019. Ajatuksena oli saada koottua sivusto, joka kokoaisi hyvin osaamistani sekä sisältäisi jonkinlaisen dokumentaation tekemistäni projekteista ja harrastuksista. Tätä voisin käyttää omaksi ilokseni, mutta myös työnhaun tukena valmistumisen lähestyessä. Aloitinkin uuden kotisivun tekemisen rivakkaan tahtiin ja sain kotisivut vuodenvaihteeseen mennessä jo varsin hyvään vaiheeseen. 

Aiempaa kokemusta kotisivujen tekemisestä minulla oli jo hieman, sillä olin tehnyt aiemmin englanninkielisen oppimisportfolion Webnodella. Tähän uuteenkin kotisivuun oli tarkoitus laittaa pitkälti samaa sisältöä, mutta suomenkielellä ja hieman vapaamuotoisemmalla asulla, joten en lähtenyt kasaamaan uutta kotisivua vanhan portfolion päälle. Samalla sain myös mahdollisuuden pohtia käyttäisinkö muita kotisivukoneita, mutta lopulta päädyin kuitenkin jatkamaan Webnoden käyttöä aiemman kokemuksen ja helpon käyttöliittymän takia.

Kotisivu koostuu tällä hetkellä osioista, joista jokainen omalla sarallaan kertoo minusta ja tekemistäni asioista. Tutustu minuun -sivulta löydät lyhyen kuvauksen itsestäni ja koetan sitä aina päivitellä tilanteen mukaan. Osaaminen-sivulta löydät CV:ni sekä muuta tietoa ammatillisesta osaamisestani. Projektit-sivun alle olen koonnut merkittävimmät projektit joihin olen osallistunut ja samalla olen koettanut avata niitä myös ulkopuolisten luettaviksi. Vapaa-ajan vietosta olen kertonut Harrastukset-sivulla. Blogia en ole aiemmin kirjoittanut, mutta päätin nyt rohkaistua ja testata mitä sen kirjoittamisesta seuraa. Tämä onkin ensimmäinen blogikijoituksistani. Viimeisenä osiona on Ota minuun yhteyttä -sivu, josta löydät yhteydenottolomakkeen sekä yhteystietoni. Mikäli tarve ilmenee ottaa yhteyttä, laita viestiä!

Kaiken kaikkiaan aika paljon on jo tullut asiaa lisäiltyä tänne, mutta paljon vielä puuttuu ja myös uusia asioita ilmaantuu jatkuvasti. Tarkoitus olisi kuitenkin pitää sivut ajan tasalla ja lisätä tänne pikkuhiljaa uutta luettavaa. Toivottavasti löydät täältä mielekästä tietoa!